Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Qinyang Xianfeng Insulation Material Plant iki didegaké ing taun 1994 We are specialized ing produksi, sale lan layanan saka materi jampel. Kapasitas taunan isine 10000 produk ton meter saka bahan komposit elektrik lan milyaran jampel kantong. DuPont Company punika Supplier Golden kita saka bahan mentahan Nomex. Liwat pengembangan akeh taun, kita wis diduweni peralatan kontrol teknologi dhuwur kanggo producting kualitas dhuwur loro, telu lan papat bahan lapisan gabungan.  

produk utama kita account Pioneer insulating bahan kanthi kualitas dhuwur lan layanan paling apik, kalebu listrik insulating seri kertas gabungan lan insulating seri kantong.

Listrik gabungan fleksibel seri insulating kertas: 6640NMN, 6650NHN, 6641 F CLASS DMD, 6630 DMD.

Insulating seri kantong: fiberglass 2715 insulating kantong, silikon insulating kantong.

pabrik kita ndarbeni ISO9001: 2000 Certified System Quality. produk kita wis certificated dening UL saka Amerika Serikat lan RoHS dening Euro Union. Pelopor Brand dianugerahi account misuwur dening Pemerintah Henan. Kita uga njaluk High Quality Product Medal, Advance Enterprise Medal saking Pemerintah Henan.

Ing pasar domestik, kita kudu luwih saka 200 pelanggan. We are long-term (luwih saka 15 taun) supplier emas Xi'an Sima Motor Co., Ltd., Wolong Electric Nanyang Explosion Protection Co., Ltd., Lanzhou Motor Co., Ltd. Kabeh ndonya, produk kita sing utamané diekspor kanggo Amerika Serikat, Uni Eropah, Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan, Afrika lan HongKong etc.

Qinyang Xianfeng Isolasi Matearial Factory Sincerely pangarep-arep netepake hubungan bisnis karo sampeyan lan tenanan welcome pelanggan saka ndonya kanggo ngunjungi kita pabrik!

COMPANY

KARYA SHOP



WhatsApp Online Chat !