нашите Advanteges

Qinyang Xianfeng изолационен материјал Фабрика   е основана во 1994 година, по 20 години на постојано подобрување, се разви во еден од водечките домашни колеги, со висок, со голема брзина три, четири слоеви на композитни дигитални Pingdu контрола на технологијата и опремата за производство претпријатие, реши на враќање, тунел ефект.

нашите клиенти

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)
1 (7)
1 (8)

WhatsApp Online Chat !