2715 insulasi leungeun baju - Cina Qinyang Xianfeng insulating

produk

2715 insulasi leungeun baju

Pondok Description:

2715 Fiberglass PVC sleeving is fiberglass sleeving coated with PVC resin, with very good flexibility and dielectric features,Fiberglass PVC sleeving consists of a fiberglass braid with an electrical grade PVC coating specially formulated for exceptional heat resistance and stability. it is widely used as insulating and protection material for motor and electric appliance. Performance parameter:   Item Dates Temperature resistance 200℃±2℃   Heat aging 260℃、6h、Crack-free ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    2715 orat PVC sleeving nyaeta orat sleeving coated kalawan résin PVC, kalawan kalenturan pohara alus sarta fitur diéléktrik, orat PVC sleeving diwangun ku hiji untun orat kalayan hiji PVC palapis kelas listrik ngarumuskeun husus pikeun lalawanan panas luar biasa jeung stabilitas. eta geus loba dipaké salaku insulating sarta bahan perlindungan pikeun motor na Perkakas listrik.

    parameter kinerja:

     4 (2) 4 (1)

    barang

    kaping

    lalawanan suhu

    200 ℃ ± 2 ℃  

    sepuh panas

    260 ℃, 6H, rengat-gratis

    Bending di tiis

    Rengat-gratis

    ngaduruk horizontal

    > 30 detik

    Ngaduruk (VW-1)

    > 30 detik

    lalawanan insulasi

    10 "Ku cm

    Range suhu

    -10 ℃ ~ + 200 ℃


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat !