2753 insulasi silikon leungeun baju - Cina Qinyang Xianfeng insulating

produk

2753 silikon insulasi leungeun baju

Pondok Description:

Silicone fiberglass sleeving , woven as sleeving by non-alkali fiberglass and coated with silicone in high temperature .It has excellent dielectricity ,automatic quench and softness, widely used in the insulation protection of internal line cluster in H&N machinery ,household electrical appliances ,electric & heat device ,special illuminations, TV set and electric instrument. Performance parameter: Item Dates Temperature resistance 200℃±2℃   Heat aging 260℃、6h、Crac...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Silicone orat sleeving, anyaman saperti sleeving ku orat non-alkali jeung coated kalawan silicone dina suhu luhur .It boga dielectricity alus teuing, quench otomatis tur softness, loba dipaké dina panangtayungan insulasi tina klaster garis internal dina H & N mesin, panerapan listrik rumah tangga, listrik & alat panas, illuminations husus, TV jeung alat listrik.

    parameter kinerja:

    barang

    kaping

    lalawanan suhu

    200 ℃ ± 2 ℃  

    sepuh panas

    260 ℃, 6H, rengat-gratis

    Bending di tiis

    Rengat-gratis

    ngaduruk horizontal

    > 30 detik

    Ngaduruk (VW-1)

    > 30 detik

    kelas insulasi

    H (200 ℃)

    lalawanan insulasi

    10 "Ku cm

    Range suhu

    -10 ℃ ~ + 200 ℃

    3 (2)3 (1)


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat !