Tentang Kami

Tentang Kami

Qinyang Xianfeng insulasi Bahan Plant ieu diadegkeun dina 1994. Kami husus dina produksi, diobral jeung jasa tina bahan insulasi. Kapasitas taunan nyertakeun 10000 produk ton métrik tina bahan komposit listrik jeung milyaran insulasi leungeun baju. DuPont Company nyaeta supplier emas kami bahan baku Nomex. Ngaliwatan ngembangkeun sababaraha taun, kami geus dipiboga parabot kontrol teknologi tinggi pikeun producting kualitas luhur dua, tilu jeung opat bahan lapisan komposit.  

produk utama urang téh brand Pelopor insulating bahan nu mibanda kualitasna alus sarta layanan pangalusna, kaasup listrik insulating runtuyan tulisan komposit jeung insulating runtuyan leungeun baju.

Listrik komposit fléksibel runtuyan insulating kertas: 6640NMN, 6650NHN, 6641 F kelas DMD, 6630 DMD.

Insulating runtuyan leungeun baju: orat 2715 insulating leungeun baju, silicone insulating leungeun baju.

pabrik urang owns ISO9001: 2000 Certified System Quality. produk urang geus certificated ku UL of AS jeung ROHS ku Euro Uni. The Pelopor Brand ieu dileler brand kawentar ku Pamaréntah Henan. Simkuring oge meunang aturan Quality High Produk Medali, sateuacanna perusahaan Medali ti Pamaréntah Henan.

Dina pasar domestik, urang kudu leuwih ti 200 konsumén. Kami-jangka panjang (leuwih ti 15 taun) supplier emas tina Xi'an Sima Motor Co., Ltd., Wolong Electric Nanyang ledakan Protection Co., Ltd., Lanzhou Motor Co., Ltd. Sakuliah dunya, produk urang nu utamana diékspor ka Amérika Sarikat, Uni Éropa, Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika jeung Hongkong jsb

Qinyang Xianfeng insulating Matearial Factory tulus mudahan ngadegkeun hubungan bisnis sareng anjeun na tulus ngabagéakeun para nasabah ti leuwih dunya ngadatangan pabrik kami!

pausahaan

dianggo warung



WhatsApp Online Chat !