Poliéster insulasi serat pita - Cina Qinyang Xianfeng insulating

produk

Poliéster insulasi serat pita

Pondok Description:

Fiberglass tape is weaved by non-alkali fiberglass yarn, with good thermal resistant and insulation features. With its features of heat-resistance and insulation, It can be widely used as wrapping and banding material for transformers, electric motors and cables. Chopped Strands is Chopped from E glass or AR glass or high silica glass fibers.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    tape orat anu weaved ku benang orat non-alkali, ku alus termal fitur tahan jeung insulasi. Kalawan fitur na panas-lalawanan jeung insulasi, Ieu bisa loba dipaké salaku wrapping sarta banding bahan pikeun trafo, motor listrik jeung kabel.

    Dicincang untaian geus dicincang ti E kaca atawa AR kaca atawa serat gelas silika tinggi.

    1


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !